ΤΟΠΙΚΑ

«Άκρως τιμητική η θέση ευχαριστώ τον δήμαρχο»

«Άκρως τιμητική η θέση ευχαριστώ τον δήμαρχο»
Ο Γιώργος Ρουσουνέλος ευχαριστεί τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά για την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου
“Κύριε Δήμαρχε,
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Κυρίες και κύριοι,
Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε γι΄ αυτήν  τη σημαντική θέση.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής.
Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας.
Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που απορρέει από την θέση αυτή, δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά.
Σ’ αυτή τη θέση έχουν θητεύσει σημαντικοί άνθρωποι της τοπικής νησιωτικής μας κοινωνίας και από αυτό το συλλογικό όργανο έχουν ληφθεί αποφάσεις που σφράγισαν την  πορεία του τόπου μας.
Οι αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο  τόπος μας  με οδηγούν στη σκέψη και το καθήκον να ζητήσω την ενεργή βοήθεια όλων σας σε μια γόνιμη και ειλικρινή συμμετοχή.
Οι προκλήσεις είναι πολλές και έχουμε το χρέος, γι’ αυτόν εδώ τον τόπο, να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και με ανιδιοτέλεια.
Θέλω, επίσης, να καλεσω όλους τους Μυκονιάτες  και τις Μυκονιάτισσες να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας και ενόψει τουριστικής περιόδου.
Ευχαριστώ και πάλι όλους σας.
Γιώργος Ρουσουνέλος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου”.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.