ΤΟΠΙΚΑ

Ο τολμηρός Μιλτιάδης στη θάλασσα Μάρτη μήνα

Ο τολμηρός Μιλτιάδης στη θάλασσα Μάρτη μήνα
Το Mykonosvoice εντόπισε τον αντιδήμαρχο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου να κάνει το μπάνιο του

Βρισκόμαστε παντού και δεν θα μπορούσε να μας ξεφύγει ίσως η εικόνα του μήνα καθώς το τρομερό παιδί του δήμου Μυκόνου ,με την θετική ενέργεια στα ύψη, ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου εντοπίστηκε στην θάλασσα Μάρτη μήνα να κάνει το μπάνιο του και ηλιοθεραπεία και σας παρουσιάζουμε σχετικές φωτογραφίες.

Τώρα εξηγούνται όλα πως κατορθώνει και είναι αεικίνητος όλη την μέρα και δουλεύει νυχθημερόν για τα θέματα του Δήμου Μυκόνου ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου που τον βρήκαμε στη θάλασσα να κάνει το πρώτο του μπάνιο της σαιζόν από μέσα Μαρτίου και να λιάζεται στην παραλία.

Το καλοκαίρι φαίνεται πως έρχεται στη Μύκονο και οι τολμηροί βγήκαν στη θάλασσα που χαρίζει και ομορφιά και υγεία και ο Ατζαμόγλου δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει την ηλιοθεραπεία του.

 

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.