ΤΟΠΙΚΑ

Άγριο ξύλο σε beach bar της Μυκόνου

Άγριο ξύλο σε beach bar της Μυκόνου

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα παρενόχλησε τις γυναίκες μιας άλλης παρέας – Χτύπησαν και το προσωπικό του μαγαζιού

Μεθυσμένοι πελάτες προκάλεσαν μεγάλη φασαρία σήμερα το μεσημέρι σε beach restaurant στην παραλία της Παράγκας που κατέληξε σε συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema , η φασαρία ξεκίνησε όταν μια παρέα που είδε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ξεκίνησε να παρενοχλεί τα άτομα μιας άλλης παρέας και δη τις γυναίκες που συνόδευαν.
Ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή με μπουνιές να κλοτσιές να ανταλλάσσονται εκατερωθεν . Μάλιστα οι υπαίτιοι της συμπλοκής χτύπησαν και μέλη του προσωπικού του μαγαζιού που είχαν τρέξει να χωρίσουν τις δυο πλευρές . Τελικά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης με ψύχραιμες ενέργειες κατάφεραν να σταματήσουν τον καυγά και στη συνέχεια προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε εκείνους που είχαν τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Μύκονος: Μεθυσμένοι πελάτες προκάλεσαν φασαρία σε beach restaurant στην παραλία της Παράγκαςπηγη protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.