ΤΟΠΙΚΑ

Άδειες για πλωτές εξέδρες στη Μύκονο

Άδειες για πλωτές εξέδρες στη Μύκονο
Δείτε ποιες επιχειρήσεις εξασφάλισαν άδειες για πλωτές εξέδρες στο νησί

Αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς η έκδοση αδειών για τοποθέτηση πλωτών εξεδρών σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μόνο την τελευταία διετία, το Tornos News κατέγραψε σε δημοφιλείς θαλάσσιους προορισμούς, την έκδοση αδειών από τις αρμόδιες αρχές για την τοποθέτηση, τουλάχιστον, 100 πλωτών εξεδρών σε 30 τουριστικές περιοχές, για λογαριασμό ιδιωτών, ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο των θαλάσσιων αθλημάτων και των υπηρεσιών παραλίας.

Σημειώνεται ότι κάθε ξενοδοχείο, επιχείρηση ή ιδιώτης, αιτείται κατά καιρούς την τοποθέτηση πλέον της μίας πλωτής εξέδρας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι τουρίστες, τόσο ως προς την προσωρινή πρόσδεση σκαφών και πλωτών μέσων αναψυχής, όσο και ως προς την πρόσβαση των λουομένων σε δύσβατες κολυμβητικές περιοχές ή σε παραλίες με δύσκολη πρόσβαση.

Μύκονος

ΝΑΜΜΟΣ, SAINT JOHN HOTEL VILLAS & SPA, San Marco, JACKIE’ O BAR-MYKONOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε., ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, SAINT JOHN HOTEL VILLAS & SPA, Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Club Mykonos A.E., LARI-KAPA ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ι.Κ.Ε.,  ΒΙΛΟΡΝΟΣ Ανώνυμη Ξενοδοχειακή και Τεχνική Εταιρεία Α.Ξ.Τ.Ε., VIVE MAR ΒΛΑΣΙΟΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ &ΣΙΑ ΟΕ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.