ΤΟΠΙΚΑ

8000 ευρώ έκλεψαν από Μυκονιάτη φούρναρη οι απατεώνες που έδρασαν εξ ονόματος του αντιδημάρχου

8000 ευρώ έκλεψαν από Μυκονιάτη φούρναρη οι απατεώνες που έδρασαν εξ ονόματος του αντιδημάρχου
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου για την απάτη εις βάρος του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που φτάνουν στο MykonosVoice με την απάτη που αποκαλύψαμε το πρωί εις βάρος του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά με θύματα καταστηματάρχες της Μυκόνου που έπεσαν στα δίχτυα απατεώνων.

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι οι δράστες προφασιζόμενοι και επικαλούμενοι το όνομα του Αλέκου Κουκά ,εξαπάτησαν φούρνο στο νησί και απέσπασαν μέσω τραπεζικής μεταφοράς το ποσό των 8 χιλιάδων ευρώ.

Αφού τηλεφώνησαν στο αρτοποιείο,χρησιμοποίησαν το όνομα του αντιδημάρχου και έκαναν παραγγελία της τάξεως των 800 ευρώ, με ποσότητα για τις ανάγκες του Δήμου όπως ανέφεραν για 1 εβδομάδα.

Ζήτησαν τον τραπεζικό λογαριασμό του καταστηματάρχη και αφού ρώτησαν το ύψος του ποσού που πρέπει να καταθέσουν, με πλαστή απόδειξη από την τράπεζα ανέφεραν πως έκαναν λάθος και αντί για τα 800 ευρώ της παραγγελίας κατέθεσαν 8000 ευρώ.

Ο ανυποψίαστος αρτοποιός επέστρεψε στον λογαριασμό το «λάθος» και έτσι 8000 ευρώ έκαναν φτερά.

Η απάτη έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας και ήδη η αστυνομία του νησιού σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό έγκλημα κινούνται στα ίχνη των δραστών.

Παράλληλα εφιστούν την προσοχή στους κατοίκους και τους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις τραπεζικές συναλλαγές.

Οι δράστες πάτησαν στο γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος είναι απόλυτα φερέγγυος στην τοπική κοινωνία και επικαλούμενοι το όνομα του εξαπάτησαν αθώους πολίτες.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.