ΤΟΠΙΚΑ

Χορηγίες και προσφορές Μυκονιατών για τον Μύλο του Μπόνη

Χορηγίες και προσφορές Μυκονιατών για τον Μύλο του Μπόνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου ευχαριστεί θερμά τον
Ζαννή Βαμβακουρη ο οποιος προσέφερε στο μουσείο το ποσο των 1000,00 Εις  μνήμη του αδερφού του Γιωρη Βαμβακουρη .Αιωνια του η μνήμη .. Η χορηγία αυτή θα χρησιμοποιηθεί για την επισκευη του Μύλου του Μπονη η οποία είναι σε εξέλιξη . Ευχαριστούμε επίσης τον Γιωργο Κουκα -για την προσφορά ηλεκτρολογικού υλικού της επισκευής καθως και ολους όσους εκδηλώνουν την προθυμία να μας βοηθήσουν στην εξέλιξη των εργασιών .

Ο πολιτικός μηχανικός Σπύρος Αποστολου προχωρησε στην τοπογραφική και πολυδιάστατη ψηφιακή αποτύπωση του Μύλου και του ευρύτερου χώρου του Αγροτομουσειου και η αρχιτεκτων Ματινα Κοντου εξέδωσε την οικοδομική άδεια και ανέλαβε την επίβλεψη του συνόλου των εργασιων .
Προσδοκούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά ολους όσους στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

«Φιλοι του Λαογραφικου Μουσείου Μυκονου»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.