ΤΟΠΙΚΑ

Τσιώλης στην ΕΡΑΣΠΟΡ «Εγγύηση ο Κουκάς για τον αθλητισμό της Μυκόνου»

Τσιώλης στην ΕΡΑΣΠΟΡ «Εγγύηση ο Κουκάς για τον αθλητισμό της Μυκόνου»
Στην ΕΡΑΣΠΟΡ μίλησε ο καταξιωμένος Έλληνας προπονητής και έσταζε μέλι για τους ανθρώπους της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης για να μιλήσει για παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ισπανία και στο περιθώριο έκανε μετά από σχετική ερώτηση αναφορά και στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για την πορεία της στην Γ´Εθνική αλλά και προσωπικά στους συνεργάτες του και στον πρόεδρο Αλέκο Κουκά.

«Είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε καταφέρει να πάρουμε τα τρία παιχνίδια που μας δίνει πολύ κακή ψυχολογία. Το πλάνο που έχουμε καταστρώσει το ακολουθούν τα παιδιά πιστά.Είναι μεγάλη υπόθεση όμως να λειτουργούν όλα τα κομμάτια σωστά και κάνω από όλα αυτό ξεκινάει από κεφάλι εκεί που ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς έχει καταφέρει με πολύ κόπο να χτίσει για την ομάδα.

Επειδή ζω  γενικότερα την καθημερινότητα στο νησί θα ήθελα να πω ότι είναι πολυτέλεια η παρουσία Κουκά που αποτελεί εγγύηση για τον σύλλογο αλλά και για τον αθλητισμό στο νησί.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι συνεργάτες, ο προπονητής Θεόφιλος Παχατουρίδης και ο γενικός αρχηγός Πέτρος Γιαβρούτας που υπηρετούν τον σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.