ΤΟΠΙΚΑ

Ο Πελεκάνος παραλίγο να κερδίσει την Μύκονο

Ο Πελεκάνος παραλίγο να κερδίσει την Μύκονο

Φαίνεται πως η Μύκονος τραβάει τους… Πελεκάνους, καθώς, μετά την μασκότ του νησιού, τον γνωστό Πέτρο, οι ιθύνοντες της τοπικής ομάδας, υποκλίθηκαν και σε έναν άλλο Πελεκάνο, τον  Μιχάλη, που στα 40 του χρόνια,  λίγο έλειψε να τους κερδίσει μόνος του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, απέναντι στην Ερμιονίδα.

Συγκεκριμένα, ο Πελεκάνος σταμάτησε στους 24 πόντους, με τρία τρίποντα, στην ήττα της Ερμιονίδας από τον ΑΟ Μυκόνου, αναγκάζοντας με την απόδοση του, τους  ανθρώπους της κυκλαδίτικης ομάδας να τον αποθεώσουν.

«Νίκη για την ομάδα μας στην πολύ δύσκολη πρεμιέρα, με την πολύ καλή ομάδα της Ερμιόνης σήμερα το πρωί με 85-89! —— Άπειρα respect στον παικτάρα Μιχάλη Πελέκάνο που μας έβγαλε το λάδι σε ολο το παιχνίδι αλλά στο τέλος φανήκαμε και πιο τυχεροί.»,  αναφέρει η ανάρτηση της Μυκόνου για τον σπουδαίο παίκτη της Ερμιονίδας.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.