ΤΟΠΙΚΑ

Ο «ΚΑΤΣΑΡΟΣ ξέχασε τον δρόμο» για την Δημαρχεία και ο Βερώνης τον ευχαριστεί δημόσια!

Ο «ΚΑΤΣΑΡΟΣ ξέχασε τον δρόμο» για την Δημαρχεία και ο Βερώνης τον ευχαριστεί δημόσια!
Απίστευτο, μοιάζει με ειρωνία,με δέκα παρουσίες σε 56 συνεδριάσεις ο απερχόμενος Λοΐζος «άνοιξε» τον δρόμο στους υπόλοιπους.

Η αντικατάσταση στην ομάδα του Χρήστου Βερώνη στο δημοτικό συμβούλιο της Μυκόνου του Γιάννη Λοιζου  με τον Σταύρο Γρύμπλα, φέρνει στο φως ένα θέμα που θα προκαλέσει σίγουρα συζήτηση για τον ρόλο που επιτελούν οι δημοτικοί σύμβουλοι κατόπιν της εκλογής τους αλλά κυρίως για την συνέπεια αλλά και την παρουσία τους στα αρμόδια όργανα του Δήμου.

Λίγο πριν την ορκομωσία Γρύμπλα έγινε γνωστό ότι ο απερχόμενος Λοΐζος στις 56 συνεδριάσεις είχε παραστεί μόνο σε δέκα στα 2,5 περίπου χρόνια από την εκλογή του στον Δήμο Μυκόνου.

Ο άνθρωπος δηλαδή όταν θυμόταν πέρναγε και μια βόλτα από τα δημοτικά συμβούλια.

Με μια σύντομη αναδρομή στα δημοτικά συμβούλια που έχουν γίνει από την ημέρα που ο λαός της Μυκόνου διάλεξε τους εκπροσώπους του, παρατηρεί κανείς ότι ο κ.Λοΐζος που είχε εκλεγεί με την παράταξη «Μυκονος Πρώτη Ξανά» ,από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι και σήμερα, στις 56 συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων  εκ των οποίων οι περισσότερες μάλιστα λόγω πανδημίας με τηλεδιάσκεψη, είχε μόνο 10 παρουσίες συνολικά!!!

Απίστευτο…Οι Μυκονιάτες περισσότεροι μάλιστα από 200 ψηφοφόροι, εξέλεξαν έναν άνθρωπο  να τους εκπροσωπεί και αυτός δεν συμμετείχε ούτε στο 20% των συνολικών συνεδριάσεων.

Το εξωφρενικό της ιστορίας είναι ότι στην επιστολή της παραίτησης του ανέφερε ότι θα πρέπει και άλλοι να πάρουν την ευκαιρία να προσφέρουν στα κοινά.

Με δέκα παρουσίες στα 56 συμβούλια πάντως ο παραιτηθείς  Λοΐζος μάλλον μυρωδιά δεν πρόλαβε να πάρει απο τις διαδικασίες.

Ο επικεφαλής  της παράταξης «Μύκονος Πρώτη Ξανά» Χρήστος Βερώνης  λίγες μέρες πριν τον ευχαριστούσε μάλιστα με ανακοίνωση του δημόσια για τις υπηρεσίες του.

Με δέκα παρουσίες στα 56 δημοτικά συμβούλια πάντως  του Λοΐζου οι  ευχαριστίες Βερώνη δημόσια  κανείς δεν κατάλαβε σε τι αποσκοπούσαν.

Μακάρι ο αντικαταστάτης του Σταύρος Γρύμπλας  να είναι πιο συνεπής στον ρόλο και αυτό γιατί οι ψηφοφόροι θέλουν εκπροσώπηση στα κέντρα των αποφάσεων και όχι κραυγές και λόγους  στα καφενεία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.