ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο καιρός χαλάει, οι Κυκλάδες παραμένουν όμως ηλιόλουστες

Ο καιρός χαλάει, οι Κυκλάδες παραμένουν όμως ηλιόλουστες

Το πρώτο φθινοπωρινό κύμα κακοκαιρίας πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του από σήμερα στη χώρα μας σύμφωνα με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας και τις βροχοπτώσεις.

Πάντως, στο συγκεκριμένο κύμα δε φαίνεται να συμπεριλαμβάνονται οι Κυκλάδες, καθώς δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο στα καιρικά φαινόμενα του νομού τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου ο καιρός θα είναι σχετικά αίθριος καιρός, με την θερμοκρασία να φτάνει έως και τους 22 βαθμούς και τους ανέμους να διατηρούνται από Βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 4 με 5 μποφόρ.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου με τη θερμοκρασία, μάλιστα, να ανεβαίνει στους 23 με 24 βαθμούς.

Από την Παρασκευή οι άνεμοι στα νησιά των Κυκλάδων αναμένεται να στραφούν σε Νότιους χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος με ηλιοφάνεια τις περισσότερες ώρες της ημέρας και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε καλά επίπεδα για την εποχή, φτάνοντας έως και τους 25 βαθμούς. Δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές του καιρού ούτε κατά τη διάρκεια του προσεχούς Σαββατοκύριακου, με τα φαινόμενα να είναι εντελώς φυσιολογικά για την εποχή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.