ΤΟΠΙΚΑ

Μόνος ο Κουκάς σηκώνει ανάστημα ξανά την ώρα που όλοι τους κρύβονται στο νησί

Μόνος ο Κουκάς σηκώνει ανάστημα ξανά την ώρα που όλοι τους κρύβονται στο νησί
Με μοναδικό «συμπαραστάτη» τον ανεξάρτητο Αποστόλου ο δήμαρχος Κ.Κουκάς πήρε για ακόμη μια φορά πάνω του ένα κρίσιμο θέμα του νησιού.

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει το άρθρο παρέμβαση του MykonosVoice αναφορικά με ένα θέμα που αφορά το ίδιο το νησί και τους ντόπιους επιχειρηματίες που κινδυνεύουν να γίνουν κομπάρσοι στον τόπο τους.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που θορυβήθηκαν για ένα ζήτημα που πολλοί δεν γνωρίζουν όλες τις πτυχές του στη Μύκονο και που ο μοναδικός που το πήρε πάνω του από το Σεπτέμβρη και μετά, ήταν ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόσο με τις δημόσιες παρεμβάσεις του όσο και με την συνολικότερη στάση του.

Αν ανατρέξουμε λίγο καιρό πριν θα δούμε ξεκάθαρα ότι οι παρεμβάσεις Κουκά κινήθηκαν στο πλαίσιο να μην παραχωρηθεί ο αιγιαλός και το άρθρο 5 να μην εφαρμοστεί, ένα νομοσχέδιο που διαλύει τον Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Μόνο ο Κωνσταντίνος  Κουκάς κύριοι στη Μύκονο με την συμπαράσταση του Σπύρου Αποστόλου που πήρε  δημόσια θέση προς τιμήν του με μια σπουδαία  πράξη πολιτικής ανδρείας και παραιτήθηκε από την ΝΔ για το καλό του τόπου του είχαν το ανάστημα να πάνε κόντρα σε όλους για το συμφέρον των Μυκονιατών. Έγραψε ο Σπύρος Αποστόλου σχετικά:

Μόνο ο δήμαρχος έχει το σθένος για ακόμη μια φορά σε ένα πολύ δύσκολο θέμα να βγει μπροστάρης είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους Οι υπόλοιποι άπαντες κρυμμένοι…Εξαφανισμένοι…

Που είναι ο λαλίστατος κατά τα άλλα αρχηγός της αντιπολίτευσης Χρηστος Βερώνης, μηχανικός και γνώστης του θέματος να πάρει θέση;

Τι κάνει η κυρία Μονογυιού με την θέση της ως βουλευτίνα του κυβερνώντος κόμματος για τα συμφέροντα της Μυκόνου ;

Που είναι ο κυριος Φόρτωμας που τον εκλεγούν και οι Μυκονιάτες με τις ψήφους τους;

Γιατί δεν παίρνει θέση ο περιφερειάρχης κ.Χατζημάρκος;

Ο ντόπιος εκλεγμένος σύμβουλος της περιφέρειας  κυριος Μπριγγος έχει ακούσει για το θέμα;

Η οικολόγος κυρία Καμμή έχει ενημερωθεί τι πρόκειται να συμβεί με το νομοσχέδιο έκτρωμα;

Οι  παράγοντες της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ γιατί δεν μιλάνε;

Η επικοινωνία είναι το θέμα τους και οι δημόσιες σχέσεις με τους υπουργούς;

Τελικά δεν είναι τυχαίο ότι οι Μυκονιάτες ξέρουν να επιλέγουν τους δημάρχους τους με τον Κουκά που μετά τα καλοκαιρινά αυτόφωρα για το καλό των συμπολιτών του, είναι ο μοναδικός που ύψωσε ανάστημα σε όλο το σύστημα έχοντας στο πλάι του μόνο τον Αποστόλου.

Ο λαός της Μυκόνου ξέρει καλά και να επιβραβεύει και να τιμωρεί πολιτικά με την ψήφο του  και ο καιρός γαρ εγγύς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.