ΤΟΠΙΚΑ

Μυρίζουν Χριστούγεννα στη Μύκονο και όλα είναι στολισμένα

Μυρίζουν Χριστούγεννα στη Μύκονο και όλα είναι στολισμένα
Υπο την αιγίδα της δημοτικής αρχής της Μυκόνου πολλά είναι τα σημεία που έχουν στολιστεί στο νησί ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων

Εξαιρετική είναι η προσπάθεια των ανθρώπων του Δήμου της Μυκόνου για τον στολισμό του νησιού καθώς για ακόμη μια χρονιά οι ντόπιοι κάτοικοι του νησιού αναμένεται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα σε ένα πανέμορφο τοπίο και σκηνικό που φρόντισαν για αυτό οι αρμόδιοι.

Κυρίως στο χώρο του Δημαρχείου το δέντρο που και φέτος είναι εντυπωσιακό και δεσπόζει έχει κάνει την εμφάνιση του και σε συνάρτηση με τα δρώμενα όπως η γιορτή στο Γρυπάρειο δίνουν μια διαφορετική νότα στο χειμωνιάτικο τοπίο και σκηνικό.

Οι επόμενες γιορτινές μέρες σε μια ακόμη δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας και φέτος θα δώσουν χαρά στους Μυκονιάτες που έμειναν στο νησί και δεν είναι και λίγοι καθώς τα ταξίδια δεν είναι εύκολα με το πρόβλημα του κορονοϊού να είναι έντονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.