ΤΟΠΙΚΑ

Μετά την Αποκάλυψη εμφανίζονται οι προφήτες, ας είναι και έτσι…

Μετά την Αποκάλυψη εμφανίζονται οι προφήτες, ας είναι και έτσι…
Ο Χρήστος Βερώνης εμφανίστηκε και παίρνει θέση για το μεγάλο θέμα της Μυκόνου μετά τις αποκαλύψεις του MykonosVoice. Κάλιο αργά παρά ποτέ

Έπρεπε να ασχοληθεί εκτενώς με τα δημοσιεύματα του το MykonosVoice για να ενεργοποιηθούν παράγοντες του νησιού για το ζωτικής σημασίας θέμα της Μυκόνου που αφορά το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό.Ο Χρήστος Βερώνης εμφανίστηκε και αφού κάνει την καθιερωμένη επίθεση του στο MykonosVoice παίρνει θέση για το μεγάλο θέμα.

Η ικανοποίηση μας τεράστια που σηκώνονται από τον καναπέ ο ένας μετά τον άλλον στο νησί καθώς αυτή  την ώρα δεν περισσεύει κανείς, σε ένα μεγάλο ζήτημα για την Μύκονο και με μεγάλη προσοχή όλοι ενωμένοι πίσω από τον δήμαρχο Κουκά που αυτός ανέδειξε το θέμα με τις τοποθετήσεις του πρέπει να δράσουν άμεσα για το συμφέρον του τόπου.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ

#ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ- ΑΙΓΙΑΛΟΙ – ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ.
Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί !
<…Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί διότι καθαρίζετε το έξωθεν του ποτηρίου και του πινακίου, έσωθεν όμως γέμουσιν εξ αρπαγής και ακρασίας..>
Κύριοι του voice γιατί βιάζεστε?
Είδατε να βιάζεται ο Επιμηθέας?
Γιατί προτρέχετε αφού γνωρίζετε, ότι πάλι θα γελοιοποιηθείτε?
Γράψατε χθες το πρωί άρθρο (πρόκληση για απάντηση, ή πάσα?) που ο συντάκτης του (Mykonos voice), προσπαθούσε με αρκετή δόση άγνοιας και παραπληροφόρησης , αλλά και αλήθειες να ενημερώσει για το νέο νόμο που αφορά τις στρατηγικές επενδύσεις, κυρίως σε σχέση με την παραχώρηση αιγιαλού.
Είδατε ότι δεν απαντήσαμε και προσπαθείτε με νέο κείμενο ανυπόγραφο (μάλλον διαφορετικού συντάκτη) να εξυψώσετε τον Κουκά και να θίξετε όλους τους άλλους, ή και να προλάβετε καταστάσεις .
Επί της ουσίας του νόμου θα τα πούμε μετά.
Γι αυτό ας πάρουμε τα πράγματα από τη αρχή.
Στο τακτικό δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 29/11/21 ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αποστόλου με αφορμή άρθρο της <ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ>, να ληφθεί απόφαση εκτός ημερησίας διατάξεως, που θα αντιτίθεται στο άρθρο 5 του νέου σχεδίου νόμου που αφορά τις παραλιακές στρατηγικές επενδύσεις και την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης αιγιαλού έμπροσθεν αυτών για εκμετάλλευση, κ.α. μετά από έκδοση σχετικών Π.Δ., απόφαση που ελήφθη ομόφωνα.
Όταν κύριοι δέχεται το δημοτικό συμβούλιο να συζητηθεί ένα θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως και όχι να μπει νέο Δ.Σ. που να αφορά μόνο αυτό το θέμα, σημαίνει αυτόματα ότι υπάρχει το επείγον του θέματος ενόψει της εισαγωγής και ψήφισης του συγκεκριμένου, στην Ολομέλεια της Βουλής.
Αφού λοιπόν ελήφθη η απόφαση την Δευτέρα το απόγευμα 29/11/21 ως <εκτός ημερησίας>, οφείλει ο Δήμαρχος και η Γραμματέας του Δ.Σ. να κρατήσουν τους Ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου στο Δημαρχείο καθώς και υπάλληλο, να συντάξουν την απόφαση , να φύγει αμέσως προς τον αρμόδιο Υπουργό, τους Βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, τα Μ.Μ.Ε. κλπ, που δεν οφείλουν να γνωρίζουν τα πάντα , ώστε να ενημερωθούν, να δοθεί η ανάλογη δημοσιότητα και να παρέμβουν ανάλογα.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ.
Το σχέδιο νόμου συζητήθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή στις 30 τη νύχτα, ενώ τις επόμενες μέρες ακούσαμε για <αυτοδιαγραφή> όπως και διάφορα άλλα, τώρα δε εγκαλούνται οι Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης, ο κ. Μπρίγγος , σύμβουλοι και άλλοι.
Για ποιο θέμα κύριοι?
Γι αυτό που αποκρύψατε? !!!!
Ποιους κοροϊδεύετε?
Με ποιο θράσος τολμάτε να μιλάτε αφού ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ?
Αυτό το γράψατε?
Είπατε στους αναγνώστες ότι μέχρι στιγμής: < Εισήγηση +Απόφαση = 0 > ? .
Βγαίνετε και μιλάτε, προκαλείτε, ενώ έχουν περάσει 10 μέρες! και τίποτα επίσημο από πλευράς Δήμου δεν υπάρχει!!!!, αφού άλλωστε η απόφαση ελήφθη για να προλάβει την ψήφιση και όχι να διαμαρτυρηθούμε πάλι εκ των υστέρων!!!
Και μην πείτε ότι ενημερώσατε προφορικά, ή με άλλο τρόπο, διότι ούτε έγινε κάτι τέτοιο , ούτε ισχύουν αυτά σε επίσημους φορείς και ειδικά για τέτοια ζητήματα.
Στο μόνο που έχετε <δίκιο!> είναι ο τίτλος του κειμένου σας! που λέτε ότι: <…ο Κουκάς πήρε για ακόμη μια φορά πάνω του ένα κρίσιμο θέμα του νησιού>!!!!
ΚΑΙ ΞΈΡΕΤΕ ΓΙΑΤΊ??
ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ <ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ>!!!!
<ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ>

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.