ΤΟΠΙΚΑ

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητά ο Σπύρος Αποστόλου για το μεγάλο θέμα του νησιού

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητά ο Σπύρος Αποστόλου για το μεγάλο θέμα του νησιού

Υπό το φώς των εξαιρετικά επικίνδυνων συνθηκών που διαμορφώνονται για το μέλλον του τόπου μας μετά την ψήφιση του Ν. 4864/2021 “Στρατηγικές Επενδύσεις και βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος μέσω  της επιτάχυνσης των διαδικασιών στις ιδιωτικές και στρατηγικές επενδύσεις, δημιουργία πλαισίου για τις εταιρείες τεχνοβλαστούς και άλλες επείγουσες διατάξεις για την ανάπτυξη”, αιτούμαι την διενέργεια μονοθεματικού Δημοτικού Συμβουλίου, με σκοπό την καταγραφή των επιπτώσεων που αυτός θα επιφέρει στο φυσικό, δομημένο και ανθρωπογενές κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον της Μυκόνου. Ειδικότερα ζητώ πρωτίστως την εξέταση των Άρθρων 2,4,5,7,9,13,23  με την συμμετοχή των νομικών συμβούλων του Δήμου μας και την λήψη απόφασης ώστε ως το ανώτατο όργανο του τόπου μας, να εντέλλεται προς την Οικονομική Επιτροπή την άσκηση ενδίκων μέσων ενώπιον Συμβουλίου της Επικρατείας για την ακύρωση των άρθρων αυτών και των τους συναφών διατάξεων.

Με τιμή,
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.