ΤΟΠΙΚΑ

Κικίλιας: “Η φετινή τουριστική περίοδος ξεκινάει από 1η Μαρτίου”

Κικίλιας: “Η φετινή τουριστική περίοδος ξεκινάει από 1η Μαρτίου”

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού και μίλησε για την πορεία του τουρισμού έως και σήμερα αλλά και ποιες είναι οι προβλέψεις για την καλοκαιρινή σεζόν.

Όπως είπε, η φετινή τουριστική σαιζόν θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου, δηλαδή δύο μήνες νωρίτερα συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή.

“Για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση ο ΕΟΤ έκανε καμπάνια όλο το χρόνο και προβλήθηκε σε μεγάλο βαθμό ο χειμερινός τουρισμός. Γέμισαν οι χειμερινοί προορισμοί που ήταν κλειστοί δύο χρόνια”, είπε ο κ. Κικίλιας, ενώ σε ότι αφορά την επικείμενη τουριστική περίοδο πρόσθεσε: “Ξεκινάμε την 1η Μαρτίου αντί για τις αρχές Μαϊου. Ήδη ξεκίνησαν οι αφίξεις κρουαζιεροπλοίων και η φετινή τουριστική περίοδος ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις”.

Ο κ. Κικίλιας επεσήμανε ότι θα ισχύσει και φέτος το πρόγραμμα του “Κοινωνικού Τουρισμού” για τους Έλληνες πολίτες, λεπτομέρειες ωστόσο θα γίνουν γνωστές αργότερα. “Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα για διακοπές για όλα τα βαλάντια και να προωθήσουμε προορισμούς λιγότερο γνωστούς, μικρότερα νησιά, σε εναλλακτικούς προορισμούς και σε τόπους που δεν είναι και τόσο διαφημισμένοι”, είπε

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.