ΤΟΠΙΚΑ

Και τώρα πιάστε την ομαδάρα που σαρώνει παντού

Και τώρα πιάστε την ομαδάρα που σαρώνει παντού
Μια ακόμη νίκη για την ομάδα μπάσκετ της Μυκόνου με 57-77 στην Αγία Παρασκευή και ένα βήμα πιο κοντά στην Β´Εθνική με το καλημέρα

Με τους συνήθεις υπόπτους Τσιάμη-Καράμπουλα και Τσιάρα να κάνουν όργια στην Αγία Παρασκευή ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ πήρε ακόμα μια νίκη σε ντερμπι είναι αήττητος και το μεγάλο φαβορί με το καλημέρα για να πάρει την άνοδο στην Β´Εθνικη κατηγορία.

Το ματς οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μέχρι την 3η περίοδο αλλά εκεί ανέλαβαν δράση τα βαριά πυροβολικά της Μυκόνου και καθάρισαν με μια ακόμη νίκη με μεγάλη διαφορά με 20 πόντους εκτός έδρας.

Στο κλειστό του Κοντόπευκου βρέθηκαν και αρκετοί Μυκονιάτες και παρακολούθησαν την αναμέτρηση κοντά στην ομάδα που είναι τρένο στην Γ´ΕΘΝΙΚΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.