ΤΟΠΙΚΑ

Θετικός στον κορονοιό ο δήμαρχος, βροχή οι ευχές από όλους για ταχεία ανάρρωση

Θετικός στον κορονοιό ο δήμαρχος, βροχή οι ευχές από όλους για ταχεία ανάρρωση
Πριν λίγο με προσωπική του ανάρτηση ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έκανε γνωστό ότι προσβλήθηκε από τον ιο.Κύμα ευχών στο διαδίκτυο

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με προσωπική του ανάρτηση στο διαδίκτυο έκανε γνωστό ότι προσβλήθηκε και αυτός από τον κορονοιο πριν λίγη ώρα και οι ευχές στο διαδίκτυο έγιναν ποτάμι για ταχεία ανάρρωση.

«Λίγο η πρόληψη ενόψει των εορτών και των οικογενειακών συναθροίσεων, λίγο μια ελαφρά αδιαθεσία, ένα πρώτο αρνητικό rapid test, ένα δεύτερο θετικό self test και τελικά ένα θετικό μοριακό….

Δεν θα έλεγα ότι είναι και το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων αλλά λόγω του ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος, και με την ενισχυτική δόση, το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και αισιοδοξία. Εμπιστεύομαι πλήρως την επιστήμη.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα σε όλους και μια παράκληση: Εμβολιαστείτε και προστατέψτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.