ΤΟΠΙΚΑ

Γενική αργία στις Κυκλάδες, δεν θα λειτουργήσουν δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικός τομέας και σχολεία

Γενική αργία στις Κυκλάδες, δεν θα λειτουργήσουν δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικός τομέας και σχολεία

κυβέρνηση αποφάσισε να κηρυχθεί επίσημα γενική αργία αύριο Τρίτη (25/01), σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με τις σχετικές ανακοινώσεις  από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη να κάνουν λόγο για αργία στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς και σε Εύβοια, Βοιωτία, Κρήτη και Κυκλάδες θα υπάρχει αργία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Στην Ανατολική Αττική και στο Δήμο Μαραθώνα υπάρχουν ακόμα διακοπές ρεύματος.

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των επιχειρήσεων όπως επισήμανε πλην τροφίμων και φαρμακείων.

Το ενδεχόμενο αυτό άλλωστε είχε αφήσει ανοιχτό το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι ι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα την εξέλιξη του φαινομένου.

Όπως αναφέρει ο Υπουργός το Δαχτυλίδι, στην οδό Κηφισίας και στην Οδό Πεντέλης πραγματοποιείται επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών. Οι οδηγοί που απεγκλωβίζονται οδηγούνται σε έξι σημεία, όπου τους υποδέχονται αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων και τους καθοδηγούν σε λεωφορεία.

Έχει εξασφαλιστεί από την Πολιτική Προστασία η φιλοξενία σε ξενοδοχεία, όπου θα έχουν κάθε βοήθεια, ιατρική και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειάζονται.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.