ΤΟΠΙΚΑ

«Ανακατεύει τα χαρτιά» στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς

«Ανακατεύει τα χαρτιά» στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς
Φεύγουν τρεις παίκτες από την ΑΕΜ και θα αντικατασταθούν άμεσα όπως τόνισε ο πρόεδρος

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το τέλος του 2021 και στην ΑΕ Μυκόνου άρχισαν οι… διορθωτικές κινήσεις. Ήδη τρεις παίκτες αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας καθώς δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΑΕΜ.

Ντέγιαν Μπάγιτς, Σάββας Κυριακίδης και Βάιος Τσιαφίτσας αναχώρησαν ήδη από το νησί έχοντας λύσει τη συνεργασία τους με την ομάδα και βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση για τον νέο τους ποδοσφαιρικό προορισμό. Από την άλλη πλευρά το τεχνικό τιμ της ΑΕΜ έχει αρχίζει να εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρός της Αλέκος Κουκάς: «Να είναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι όσοι έφυγαν ή θα φύγουν στο διάστημα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντικατασταθούν» τόνισε ο ισχυρός άντρας της ομάδας για να καταλήξει λέγοντας θα γίνει ό,τι καλύτερο για την ενίσχυση της ΑΕ Μυκόνου.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα από σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν άδεια προκειμένου να κάνουν γιορτές με τις οικογένειές τους. Η επιστροφή τους έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιανουαρίου πλέον προκειμένου να ξεκινήσει και η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς που είναι με την Σαντορίνη εντός έδρας.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου και του νέου έτους που έρχεται σε λίγες ημέρες ο Αλέκος Κουκάς έστειλε τις ευχές μέσω του sportcyclades.gr: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Επίσης σε όλες τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους και να μην έχουν τραυματισμούς οι αθλητές τους. Τέλος ελπίζω και εύχομαι μέσα στο 2022 να τελειώσει αυτό που ζούμε εδώ και δυο χρόνια με την πανδημία, ώστε όλοι μας να επιστρέψουμε στους ρυθμούς της ζωής που είχαμε.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.