ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αγιασμό στο επισκευαζόμενο στο ναυπηγείο του Νεωρίου πλοίο “Mykonos Dawn” τέλεσε ο μητροπολίτης Δωρόθεος

Αγιασμό στο επισκευαζόμενο στο ναυπηγείο του Νεωρίου πλοίο “Mykonos Dawn” τέλεσε ο μητροπολίτης Δωρόθεος

Ύστερα από πρόσκληση των φιλογενών και φιλοπρόοδων Μυκονίων Ιδιοκτητών του πλοίου «Mykonos Dawn»,το οποίο επισκευάζεται στο Ναυπηγείο του «ΝΕΩΡΙΟΥ», ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του Ναυπηγείου κ. Αντ. Χατζαντώνη και εργαζομένους, μετέβη στο Ναυπηγείο και τέλεσε επί του πλοίου Αγιασμό, με την παρουσία των Πλοιοκτητών, του Πλοιάρχου και του Πληρώματος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε καλούς και ασφαλείς πλόες για το πλοίο, και υγεία και δύναμη στους Μυκονίους Πλοιοκτήτες, τους οποίους ευχαρίστησε διότι επέλεξαν το «Νεώριο», Ναυπηγείο που κατέχει τα σκήπτρα και τα πρωτεία μεταξύ των Ναυπηγείων της Μεσογείου, για την επισκευή του πλοίου τους, στηρίζοντας έτσι το Ναυπηγείο, τους εργαζόμενους και, κατ’ επέκταση, την τοπική οικονομία.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.