ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται ψυχρή εισβολή «εξπρές» – Πού θα χιονίσει

Έρχεται ψυχρή εισβολή «εξπρές» – Πού θα χιονίσει

Για ένα ακόμα 24ωρο, βαρομετρικό χαμηλό κοντά στην Ιταλία στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του και θα δημιουργήσει και σήμερα ένα γενικά άστατο καιρό, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, από το απόγευμα, ένα ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα από τα βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά με αποτέλεσμα να σημειωθούν βροχοπτώσεις κυρίως προς τα κεντρικά ανατολικά και βόρεια τμήματα.

Την ίδια ώρα, λίγα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους σε ορεινές περιοχές της κεντρικής, βόρειας – βορειοδυτικής Ελλάδας. Ωστόσο, αυτό το ψυχρό μέτωπο το οποίο θα κατεβάσει τη θερμοκρασία θα περάσει γρήγορα.Έτσι από το πρωί της Παρασκευής το κρύο θα είναι τσουχτερό αλλά από το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Από την επόμενη εβδομάδα έρχεται κακοκαιρία από την κεντρική Ευρώπη με βροχές, προειδοποιεί ο μετεωρολόγος. «Περιμένουμε διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας που θα δώσουν αρκετές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.