ΤΟΠΙΚΑ

Ποια είναι η Μυκονιάτισα που έκανε γνωστό ότι θα κατέλθει υποψήφια με την ΝΔ στις Κυκλάδες

Ποια είναι η Μυκονιάτισα που έκανε γνωστό ότι  θα κατέλθει υποψήφια με την ΝΔ στις Κυκλάδες
Πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία σε θέσεις δημόσιας διοίκησης για την νέα υποψήφια στις Κυκλάδες

Ένα πλούσιο βιογραφικό κατέχει η Βίκυ Λοΐζου που έκανε γνωστό σήμερα ότι θα κατέλθει υποψήφια στις Κυκλάδες με την ΝΔ για να διεκδικήσει βουλευτική έδρα.Τα πράγματα βέβαια αλλάζουν άρδην με την προσθήκη μιας ακόμη υποψηφίου και ιδιαίτερα γυναίκας  αν και δεν θα είναι εύκολο για την κυρία Λοΐζου καθώς οι θέσεις στις Κυκλάδες μοιάζουν «καπαρωμένες» από τα βαριά χαρτιά της πολιτικής που χρόνια τώρα έχουν κάνει την δική τους βάση.Σίγουρα πάντως η απόφαση του πρωθυπουργού να ρίξει στην μάχη των ΚΥΚΛΑΔΩΝ ένα νέο πρόσωπο βάζει φωτιά στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

 

Η Βίκυ Λοΐζου είναι  πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ειδικεύεται στον στρατηγικό σχεδιασμό και τις μεταρρυθμίσεις, και ειδικότερα στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων στον χώρο της οικονομίας και της αγοράς.
Έχει μεγάλη και ευρεία εμπειρία στη δημόσια διοίκηση έχοντας υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης διαδοχικά στο Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Ειδικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης (2012-2015) ήταν υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον συντονισμό όλων των μεταρρυθμίσεων της αγοράς καθώς και για τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνείς Οργανισμούς, όπως τον ΟΟΣΑ και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Διετέλεσε Αναπληρώτρια Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιανουάριο 2016.

Στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφια στη 10η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε Γενική Γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών στην Προεδρία της Κυβέρνησης, ενώ από τον Αύγουστο του 2020 είναι Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.