ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η μακρόχρονη ενασχόληση μου με τους Προσκόπους, την μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση για νέους σε ολόκληρο τον κόσμο, μου δίδαξε από μικρή ηλικία την αξία της εθελοντικής προσφοράς, η οποία αποτελεί για εμένα στάση ζωής. Παραμένω ακόμη και σήμερα ενεργή στον προσκοπισμό ως Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κυκλάδων. Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας, θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους εθελοντές γιατρούς, νοσηλευτές και πυροσβέστες, που με τη συμβολή και την προσφορά τους συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες κρίσεις. Ευχαριστούμε και τους χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές που με μικρές και μεγάλες πράξεις προσφοράς στέκονται ως πυλώνες αλληλεγγύης, όπου υπάρχει ανάγκη.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.