ΤΟΠΙΚΑ

«Διαγράφω τον εαυτό μου από μέλος της ΝΔ για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μου»

«Διαγράφω τον εαυτό μου από μέλος της ΝΔ για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μου»
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Αποστόλου σηκώνει την παντιέρα της «αντίστασης» ενάντια στις κυβερνητικές πράξεις

Η απόφαση του νομοσχεδίου που η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε και διαλύει τον ντόπιο επιχειρηματία τς Μυκόνου καθώς με ευκολία οικονομικά συμφέροντα και fund θα μπορούν να ελέγχουν απόλυτα τους αιγιαλούς, έχει επιφέρει θύελλα αντιδράσεων στα νησιά.

Μάλιστα ο ανεξάρτητος σύμβουλος Σπύρος Αποστόλου ανακοίνωσε ότι προτίθεται να διαγραφεί με δική του πρωτοβουλία από μέλος της ΝΔ για τα όσα δεινά θα φέρει το νομοσχέδιο στα νησιά και ιδιαίτερα στη Μύκονο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αν η μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κατήντησε παραμάγαζο της Σχολής του Σικάγο, της νεοφιλελεύθερης σκέψης και της φασιστικής επιβολής του αποφασίζω και εκτοπίζω τους αυτόχθονες ιθαγενείς, κανένας δημοκράτης και ελεύθερα σκεπτόμενος ενεργός πολίτης δεν έχει θέση στους κόλπους της.

Συνεπώς, μετά την ψήφιση του Ν.4864/2021, δεν μπορώ παρά να διαγράψω εαυτόν από μέλος της ΝΔ. Πριν σκεφτώ το όφελος των οικονομικών του Κράτους μου, θα σκεφτώ το καλό της ιδιαίτερης Πατρίδας μου…
Φιλελεύθερος ήμουν πριν την εγγραφή μου, φιλελεύθερος είμαι και σήμερα…
Φασίστας όμως, ούτε ήμουν ούτε θα γίνω ποτέ.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.