ΤΟΠΙΚΑ

Η ομάδα του Κουκά με τα “βαριά”της όπλα

Η ομάδα του Κουκά με τα “βαριά”της όπλα
Συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του δημάρχου των βασικών συνεργατών του για την χάραξη της πορείας για την συνέχεια

Η επιτυχία της ομάδας του δημάρχου Κουκά οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στον προγραμματισμό αλλά και στην πρόληψη των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν το νησί.

Στο πλαίσιο αυτό και η συνάντηση μετά από καιρό και ελέω πανδημίας στο Γραφείο του Δημάρχου των βασικών συνεργατών του στο Δήμο με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την χάραξη του πλάνου ενόψει της καλοκαιρινής σαιζόν.

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν στην Δημοτική αρχή και ο δήμαρχος ζήτησε από όλους εγρήγορση και επαγρύπνηση για τους τομείς της ευθύνης τους.

Στην συνάντηση βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Κουκάς, Ιάκωβος Καριώτης, Μιχάλης Μπαλτάς, ο Τάκης Μάνεσης από το λιμενικό ταμείο και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και αρκετά παραπολιτικά και ιδιαίτερα πιπεράτα που θα τα βρούμε μπροστά μας στην συνέχεια.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.