ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος βασίλισσα στα ομορφότερα ελληνικά νησιά

Η Μύκονος βασίλισσα στα ομορφότερα ελληνικά νησιά

Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη το 2022 ξεχωρίζει σε ειδικό αφιέρωμα το περιοδικό Conde Nast traveller στη διαδικτυακή του έκδοση με πρώτη τη Σαντορίνη που , πέρα από τις φυσικές της ομορφιές, τη συστήνει και για το γαμήλιο τουρισμό. Ειδικά για τη συγκεκριμένη μορφή τουρισμού η Σαντορίνη περιλαμβάνεται στις προτάσεις του περιοδικού και σε διαφορετική έκδοση, μαζί με άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Στο αφιέρωμα για τα καλύτερα νησιά του 2022 συγκαταλέγονται επίσης από τις Κυκλάδες η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός η Νάξος, η Φολέγανδρος, η Σύρος, η Σέριφος, η Σίφνος και, φυσικά, η Μύκονος.

Για τη Μήλο αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή, χάρη στις περιγραφές και από το instagram “που είναι γεμάτο με πλάνα από τους κυματιστούς λευκούς βράχους στο Σαρακίνικο, την πράσινη τρύπα για κολύμπι στον Παπαφράγκα, τα πολύχρωμα σύρματα, ενώ τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βρείτε στο Κλήμα και στα Μανδράκια”. Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις θερμές πηγές που αναβλύζουν στο νησί που όπως επισημαίνει ‘είναι ζωγραφισμένο”.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.