ΤΟΠΙΚΑ

«Είναι μια μέρα χαράς και επιτυχίας για όλους τους Μυκονιάτες»

«Είναι μια μέρα χαράς και επιτυχίας για όλους τους Μυκονιάτες»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς δεν κρύβει τον ενθουσιασμό όλων για την αναγγελία των μεγάλων έργων στη Μύκονο

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια ιδιαίτερη ημέρα χαράς και επιτυχίας όχι μόνο για την Δημοτική Αρχή αλλά για τους κατοίκους και τη Μύκονο μας.

Κόποι και προσπάθειες χρόνων από πλευράς μας για τηναναβάθμιση των υποδομών και την άμεση επίλυση χρόνιων προβλημάτων στην ύδρευση και την αποχέτευση που ταλάνιζαν την καθημερινότητά μας παίρνουν οριστικά το δρόμο τους.

Οι χρηματοδοτήσεις που λάβαμε από το Κεντρικό Κράτος στα πλαίσια του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ για τη βελτίωση των βασικών υποδομών του νησιού ύδρευσης και αποχέτευσης αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μέσα από τις συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις, τις ολοκληρωμένες μελέτες και την αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών μας τα λόγια πλέον γίνονται πράξεις με έργα.

Μετά την ίδρυση υποδιεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας, τη δρομολόγηση διαγωνισμού για το Χωροταξικό σχεδιασμό, την αναβάθμιση των αρχαιολογικών χώρων της Δήλου έρχεται αυτή η χρηματοδότηση.

Ευχαριστώ θερμά την Πολιτεία και τον Αν. Υπουργό κ. Πέτσα για τη συμβολή τους και την ουσιαστική στήριξή τους. Παράλληλα, ευχαριστώ τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου κ. Βιγλιάρη και όλο το Δ.Σ. καθώς και τον Αν. Γενικό Διευθυντή κ. Κουνάνη και όλους όσους συνέβαλλαν από τη μεριά τους σε αυτή την επιτυχία.

Μια επιτυχία που αλλάζει σελίδα στην ποιότητα της καθημερινότητας μας και στην εξυπηρέτηση των εκατομμύρια επισκεπτών μας, καθιστώντας μας επάξιασε έναν από τους κορυφαίους διεθνής τουριστικούς προορισμούς διαθέτοντας πλέον τις απαραίτητες βασικές υποδομές.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε με σοβαρότητα, σχέδιο , υπομονή αυτά που αξίζει ο τόπος μας.»ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.