ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη δύναμη στον τουρισμό της Μυκόνου οι Ιταλοί

Πρώτη δύναμη στον τουρισμό της Μυκόνου οι Ιταλοί

Μπορεί φέτος να πήγαν στη Μύκονο οι μισοί Ιταλοί για διακοπές σε σχέση με το 2019, όμως παραμένουν η πρώτη δύναμη στον τουρισμό του νησιού, με περίπου 85.000 αφίξεις μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
Οι Βρετανοί τουρίστες βρίσκονταν σταθερά στη 2 θέση, με 100.000 αφίξεις περίπου το 2019, που όμως έχασαν τη θέση τους φέτος από τους Γάλλους, που μάλιστα αύξησαν κατά λίγο τις αφίξεις τους στο νησί φέτος φτάνοντας τις 65.000 περίπου.

Το Κατάρ είναι μια χώρα που τα τελευταία λίγα χρόνια στέλνει τουρίστες στη Μύκονο. Οι Καταριανοί πετούν στο νησί με απευθείας πτήσεις, ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει έντονα κάποιος άλλος ελληνικός προορισμός.

Μύκονος
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.