ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου Αλφόνσο Ντέιβις

Στη Μύκονο ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου Αλφόνσο Ντέιβις

Ο Μυκονιάτης άσος, Γιάννης Τσιφούτης, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ16 του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές και προπόνηση, αλλά δεν είναι μόνος του. Μαζί του είναι και ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου και φυσικά ο νεαρός παίκτης δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή!

Η Ελλάδα, αποτελεί διαχρονικά έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.

Για ακόμη μια χρονιά σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αλλά και του μπάσκετ επέλεξαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Η Μύκονος, φυσικά, είχε την τιμητική της, εκεί όπου βρέθηκε ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου.

Την ίδια στιγμή στο «νησί των ανέμων» βρίσκεται και ο Γιάννης Τσιφούτης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Μυκόνου.

Φυσικά, ο μικρός παίκτης της ακαδημίας του ΠΑΟΚ δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία που θα τη θυμάται για χρόνια:

358617227 1476690266488122 1685460031656714008 n

Πηγη Cyclades24.gr
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.