ΤΟΠΙΚΑ

Χυδαία επίθεση του Βερώνη στην Ντίνα Σαμψούνη

Χυδαία επίθεση του Βερώνη στην Ντίνα Σαμψούνη
Την αποκάλεσε μέτοικο και ότι του χρωστάει που ήταν άξιος δήμαρχος

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους στο δημοτικό συμβούλιο όταν με έναν χυδαία απαράδεκτο τρόπο ο Χρήστος Βερώνης, που για ακόμη μια φορά βρέθηκε σε παραλήρημα, καταφέρθηκε εναντίον μιας γυναίκας και μάλιστα εκλεγμένης απο τους πολίτες του νησιού, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα  μέτοικο που ήρθε στη Μύκονο.

Έπαθαν σοκ άπαντες όταν άκουσαν τον Βερώνη να απευθύνεται στην Ντίνα Σαμψούνη με έναν φασιστικό τρόπο και ύφος και να τις  λέει ότι είναι μέτοικος στο νησί.

Οτι του χρωστάει μάλιστα  που ήταν άξιος δημαρχος και έκανε τη Μύκονο ελκυστικό τόπο κ ήρθε αυτή και είχε δουλειά για να δουλεύει.

Απίστευτες καταστάσεις…

Μια προσβλητική φράση άνευ προηγουμένου από τον Βερώνη  για όλους όσοι βρίσκονται στην Μύκονο και ήρθαν να ζήσουν και μπορεί να μην έλκουν την καταγωγή τους από το νησί, αλλά βγάζουν τίμια το ψωμί τους και παράλληλα προσφέρουν στον τόπο.

Όπως η Ντίνα Σαμψούνη που με άξιο τρόπο εκτίθεται και στα κοινά του νησιού και οι Μυκονιάτες την τιμούν με την ψήφο τους.

Όπως οι χιλιάδες εργαζόμενοι ξένοι και όχι ντόπιοι Μυκονιάτες, άνθρωποι του μόχθου και της αξιοπρέπειας, που ήρθαν στην Μύκονο και δουλεύουν χρόνια τώρα νυχθημερόν με αποτέλεσμα να γίνει το θαύμα του νησιού που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Ποιος; Ο Χρήστος Βερώνης αποκαλεί μέτοικο την Σαμψούνη, που έχει πάρει σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια τον τελευταίο καιρό και «καρφώνει» ανελέητα όλα τα κακώς κείμενα του νησιού προκαλώντας τεράστια ζημιά στον τόπο του.

Καλύτερα συμπεριφέρονται οι μέτοικοι στη Μύκονο και τρέφουν σεβασμό.

Θερμά συγχαρητήρια σε αυτούς που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές από έναν άνθρωπο που προφανώς θεωρεί ότι το νησί είναι κτήμα του  και ιδιοκτησία του για να συμπεριφέρεται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.