ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα
Προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού ο αντιδήμαρχος της Μυκόνου ταξίδεψε στην Θεσσαλία για την παρουσίαση

Με χειροκροτήματα ο Κώστας Καραμανλής στην παρουσίαση του βιβλίου “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή”
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο «Imperial» στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» του δημοσιογράφου, διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη, που συνδιοργανώνουν η Λαρισαϊκή Λέσχη και οι Εκδόσεις Λιβάνη.

Κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση ο ίδιος ο “πρωταγωνιστής” του βιβλίου, ο Κώστας Καραμανλής, η παρουσία του οποίου αποτέλεσε πόλο έλξης.
Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους παρευρισκόμενους και καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδο του στην αίθουσα.

«Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» αποκαλύπτουν άγνωστα ντοκουμέντα, μαρτυρικές καταθέσεις, νομικά και διπλωματικά κείμενα και επιχειρούν µία δεύτερη ανάγνωση των καθοριστικών σταθμών της περιόδου 2004-2009.


Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ήταν άριστα οργανωμένη και διεξήχθει με αρτιότητα καθώς ο δημοτικός Σύμβουλος και καλός φίλος Κώστας Αργυρόπουλος φρόντιζε με εγκαρδιότητα όλους τους παρευρισκόμενους μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.