ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού στους χώρους εργασίας, δημόσιους και ιδιωτικούς

Παραμένει σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού στους χώρους εργασίας, δημόσιους και ιδιωτικούς
Μία ακόμη εμβολιαστική εκστρατεία ενάντια στην πανδημία ξεκινά από την Τετάρτη (14/9) στη χώρα μας, υπενθυμίζοντάς μας πως ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ. Από την άλλη, οι ανεμβολίαστοι θα εξακολουθήσουν να έχουν την επιβάρυνση των εβδομαδιαίων υποχρεωτικών rapid test, καθώς, σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή, παραμένει η απαίτηση για επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού στους εργασιακούς χώρους.

Η νέα αναμνηστική δόση των επικαιροποιημένων εμβολίων προσφέρει προστασία από την αρχική εκδοχή της παραλλαγής Όμικρον και μπορεί να σώσει ζωές, κυρίως ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως ανέφεραν το απόγευμα της Δευτέρας (12/9) η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.