ΤΟΠΙΚΑ

Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση στον Θεόδωρο Κουσαθανά

Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση στον Θεόδωρο Κουσαθανά

Η στιγμή όπου ο ξενοδόχος δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου – Μάταια προσπαθεί να ξεφύγει –
«Είναι καλά στην υγεία του, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία», λέει ο αδελφός του ξενοδόχου

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει τις στιγμές τρόμου που έζησε ο ξενοδόχος Θοδωρής Κουσαθανάς στη Μύκονο κατά τον ξυλοδαρμό του σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Βίδα της Χώρας.
Όπως φαίνεται στο απόσπασμα που μετέδωσε το MEGA, ο δράστης κατεβαίνει από το κλεμμένο όχημα και με κάτι που μοιάζει με πτυσσόμενο κλομπ παίρνει στο κυνήγι τον ξενοδόχο στην Μύκονο και του καταφέρνει απανωτά χτυπήματα, πριν αποχωρήσει κακήν κακώς όταν έγινε αντιληπτός από περίοικους. Όλα τα χτυπήματα άλλωστε ήταν στο κεφάλι, με σιδερόβεργα, με τον ξενοδόχο να χάνει τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για τις πρώτες βοήθειες. Πλέον είναι καλά στην υγεία του.

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.