ΤΟΠΙΚΑ

Θέλει Βαγγέλη Βλάχο για τεχνικό ηγέτη η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Θέλει Βαγγέλη Βλάχο για τεχνικό ηγέτη η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Στο στόχαστρο της ομάδας ο καταξιωμένος Έλληνας προπονητής και προσωπικός φίλος του προέδρου Αλέκου Κουκά

Επιθυμία να αναλάβει ο Βαγγέλης Βλάχος, ο καταξιωμένος Έλληνας προπονητής, την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ σε ένα διευρυμένο ρόλο τεχνικού ηγέτη στον σύλλογο έχουν οι άνθρωποι της ομάδας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς.

Προσωπικοί δεσμοί φιλίας συνδέουν τους δυο άνδρες και στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει μια πρώτη διερευνητική επαφή χωρίς όμως για την ώρα να υπάρχει κάτι δεδομένο.

Η απόφαση του Βαγγέλη Βλάχου να αποσυρθεί απο την προπονητική εδώ και αρκετό καιρό ήταν η αιτία για την οποία ο Έλληνας Τεχνικός απέρριπτε όλες τις προτάσεις που του γίνονταν τα τελευταία χρόνια.

Η αγάπη του όμως για το νησί είναι δεδομένη πολλά χρόνια και στο πλαίσιο αυτό υπήρξε σκέψη από την πλευρά των ανθρώπων της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ να του προτείνουν να έρθει στην ομάδα με ένα ρόλο τεχνικού ηγέτη σε όλα τα επίπεδα.

Το έδαφος μοιάζει πρόσφορο για συνεργασία αλλά για την ώρα τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί και θα χρειαστεί να γίνουν και άλλες επαφές έτσι ώστε να μετουσιωθεί σε συνεργασία η δεδομένα καλή σχέση Βλάχου-ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.