ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον πρώτο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στον πρώτο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Με ομάδες της Σύρου, της Τήνου της Μυκόνου και της Άνδρου εάν υπάρξει συμμετοχή θα μπει στην μάχη της νέας σαιζον ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η ΕΠΣ Κυκλάδων αναζητά τον καλύτερο τρόπο για τον σχηματισμό των ομίλων της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς και ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ όπως όλα δείχνουν θα είναι στον πρώτο όμιλο.Θα απαρτίζεται από ομάδες της Σύρου, της Μυκόνου, της Τήνου και της Άνδρου αν υπάρξει συμμετοχή.
Οι προκηρύξεις θα φτάσουν στα σωματεία το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι όμιλοι θα καταρτιστούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχών καθώς τα προβλήματα των σωματείων είναι πολλά με αποτέλεσμα να είναι στον αέρα η συμμετοχή των σωματείων.
Η πιθανότερη δομή των τριών ομίλω όπως πρόκειται να δημιουργηθούν
είναι να είναι τρεις όμιλοι όπως και πέρυσι με την διαφορά ότι οι ομάδες της Πάρου θα συμμετάσχουν στον 3ο μαζί με αυτές από τη Σαντορίνη, την Ίο και τη Νάξο.
Για να αποφευχθούν όμοια προβλήματα με αυτά τις περσινής χρονιάς που αφορούσαν τα δρομολόγια το πλοίων, η ΕΠΣ Κυκλάδων σκέπτεται, ο 2ος όμιλος να απαρτίζεται από τον Παμμηλιακό, τον ΑΟ Σερίφου, τον Πανσιφναϊκό και τον ΑΠΣ Κύθνου, καθώς τα νησιά αυτά έχουν καλύτερη ακτοπλοϊκή διασύνδεση μεταξύ τους.
Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν στη β΄κατηγορία που θα υπάρξει από τη σεζόν 2019-2020, θα προβλεφθεί στην συμπληρωματική προκήρυξη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.