ΤΟΠΙΚΑ

«Ζωντάνεψε» ξανά η Μύκονος με την γιορτή της επετείου της 25ης Μαρτίου

«Ζωντάνεψε» ξανά η Μύκονος με την γιορτή της επετείου της 25ης Μαρτίου
Πλήθος κόσμου σε ένα ηλιόλουστο σκηνικό σε Γιαλό και Άνω Μερά τίμησαν την εθνική εορτή

Ζωντάνεψε ξανά και τιμήθηκε ιδιαίτερα η  εθνική επέτειος  της 25ης Μαρτίου στη Χώρα της Μυκόνου παρουσία των αρχών του νησιού  του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με τις εκδηλώσεις να αρχίζουν  με την παρέλαση και την δοξολογία.

Η κορύφωση της γιορτής έγινε με την μαθητική  παρέλαση και τις εκδηλώσεις στην Χώρα με την επίσημη δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

 

 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ν.ΑΙ. Στέλιος Μπρίγγος, ο πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Ρουσουνέλος οι αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας με επικεφαλής τους Διοικητές της 6ης ΜΣΕΠ ,του Αστυνομικού Τμήματος, του Λιμεναρχείου Μυκόνου και του Πυροσβεστικού Σώματος.


Στο Μνημείο των πεσόντων  με την κατάθεση των στεφάνων και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου σε μια ηλιόλουστη ατμόσφαιρα που θύμιζε καλοκαίρι.

Κατά σειρά παρέλασαν τα Νηπιαγωγεία της Χώρας και του Μαραθιού, τα δημοτικά Σχολεία ,τα Γυμνάσια ,το Ενιαίο Λύκειο, το ΕΠΑΛ, το Ιδιωτικό Σχολείο «Σύγχρονη παιδεία», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεγγέρα καθώς και o Χορευτικός Όμιλος «Μαντώ» και οι πρόσκοποι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.