ΤΟΠΙΚΑ

Ζωγραφίζω και στέλνω το δικό μου μήνυμα

Ζωγραφίζω και στέλνω το δικό μου μήνυμα

Ανακοίνωση για τους συμμετέχοντες στη δράση «Ζωγραφίζω και στέλνω το δικό μου μήνυμα»

Μετά από την χαλάρωση των μέτρων για τον covid-19 βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από την Δευτέρα 25/5 ξεκινά η κατάθεση των πρωτότυπων σχεδίων ζωγραφικής, που λάβαμε με e-mail από τα παιδιά που συμμετείχαν στη δράση του τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου κατά την περίοδο του εγκλεισμού.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τις όμορφες ζωγραφιές και τα μηνύματα που μας μεταφέρουν μέσα από αυτές όπως και τους γονείς που τα ενθάρρυναν να λάβουν μέρος. Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όλοι κοινωνοί των μηνυμάτων τους καθώς οι ζωγραφιές τους θα πλαισιώσουν μελλοντικά προγράμματα και αφίσες του τμήματος Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Τα πρωτότυπα θα πρέπει να κατατεθούν σε φάκελο που θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του δημιουργού. Η παράδοσή τους θα γίνεται καθημερινά από την Δευτέρα 25/5 μέχρι και την Παρασκευή 29/5/2020 από τις 09:00π.μ. έως 15:00μ.μ. στη δημοτική υπάλληλο κα Καλλιόπη Ξεναρίου στον όροφο του κτηρίου Μαύρου πίσω από το Δημαρχείο.

Προσκαλούμε παιδιά και νέους να συμμετέχουν και στις επόμενες δράσεις που σχεδιάζονται και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι, δημιουργικοί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.