ΤΟΠΙΚΑ

Ζευγάρι φορείς του ιού πήγαν στο πάρτι των 500 ατόμων στη Μύκονο

Ζευγάρι φορείς του ιού πήγαν στο πάρτι των 500 ατόμων στη Μύκονο
Έπρεπε να βρίσκονταν σε ξενοδοχείο αναφοράς, καθώς είναι θετικοί στον covid-19, αλλά έσπασαν την καραντίνα και πήγαν στο πάρτι.

Ζευγάρι αλλοδαπών από την Ισπανία που είχε διαγνωστεί με κορονoϊό και ήταν σε καραντίνα, συνελήφθη σε πάρτι στη Μύκονο και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το ζευγάρι συνελήφθη χτες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης του κλιμακίου της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκεται στη Μύκονο.

Οι αστυνομικοί έκαναν επιχείρηση σε βίλα όπου γινόταν το πάρτι και στο οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες και εκεί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς για κατοχή ναρκωτικών. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κανονικά έπρεπε να βρίσκονταν σε ξενοδοχείο αναφοράς, καθώς είναι θετικοί στον covid-19, αλλά έσπασαν την καραντίνα και πήγαν στο πάρτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι, ένας Ισπανός άνδρας και μια γυναίκα από τη Βενεζουέλα, συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν και τον υπεύθυνο της βίλας. Δεν είναι όμως οι μοναδικοί που παραβιάζουν κάθε μέτρο και νομιμότητα. Όπως προκύπτει από τους ελέγχους που κάνει καθημερινά το κλιμάκιο της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), της Τροχαίας Αττικής -που βρίσκεται στο νησί, μετά την επίσκεψη πριν από ένα μήνα και τις εντολές του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, όταν οι έρευνες εντοπίστηκαν αρχικά στις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και στα αυτοκίνητα με φθαρμένα λάστιχα και πολλά προβλήτα τα οποία διέθεταν- τις τελευταίες μέρες παρατηρείται η χρήση πολλών “πειρατικών” μισθωμένων οχημάτων.

Ειδικότερα, μέσα σε 10 μέρες, από τις 10 έως τις 19 Αυγούστου, βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις για υποκλοπή έργου που έχει ανατεθεί σε άλλο φορέα (πειρατικό τράνσφερ), σε 39 οχήματα (βαν και ΙΧ που νοίκιαζαν παράνομα) και κόπηκαν 27 κλήσεις στους οδηγούς με πρόστιμο 3.800 ευρώ και 22 κλήσεις στους ιδιοκτήτες με πρόστιμο 3.000 ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.