ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Υποτροφίες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Υποβολή αιτήσεων

Υποτροφίες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Υποβολή αιτήσεων
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τα  Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ- MEDITERRANEAN  COLLEGΕ, προκηρύσσει εννέα 9 θέσεις υποτρόφων σπουδαστών, για το έτος 2018-2019.
Συγκεκριμένα οι υποτροφίες αφορούν σε :
1.MEDITERRANEANCOLLEGE :ΤΡΕΙΣ υποτροφίες για Bachelor (στα δίδακτρα)
Αξίας 5.600 € έκαστη για το α’ έτος σπουδών
2.ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Δύο ετήσιες υποτροφίες αξίας 3.000 € έκαστη.
3.ΑΛΦΑ Επιλογή (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης :Δύο πλήρεις ετήσιες υποτροφίες
Αξίας 6.000 € έκαστη.
4. MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κέντρο Διά
Βίου Μάθησης  :Δύο πλήρεις ετήσιες υποτροφίες(στα δίδακτρα)
Αξίαςμέχρι 4.900 € έκαστη(αναλόγως το πρόγραμμα).
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και την Παρασκευή, 14  Σεπτεμβρίου 2018,στο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης & Υποστήριξης της Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αιγαίου στην Ρόδο.
Οι υπότροφοι επιλέγονται με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια και ακαδημαϊκά κριτήρια (επιδόσεις στο Λύκειο).Πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας.www.pnai.gr
Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης,Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Εθελοντισμού Χαρούλα Γιασιράνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
“Για τρίτη συνεχή χρονιά, με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στην κοινωνία είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την χορήγηση 9 ακόμα υποτροφιών σε ισάριθμα παιδιά της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.
Οι υποτροφίες δίνονται σε παιδιά που πληρούν κοινωνικοοικονομικά και ακαδημαϊκά  κριτήρια.
Δίνουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε γνωστικά αντικείμενα της επιλογής τους , παιδιά, που λόγω της κρίσης αδυνατούν να σπουδάσουν.
Επιλογή μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ενίσχυση ,υποστήριξη και ο εφοδιασμός των νέων παιδιών με γνώση και δεξιότητες  που θα τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή και την επαγγελματική εξέλιξη”
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.