ΤΟΠΙΚΑ

«Υποδειγματικές οι υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου, στηρίζουν τον τουρισμό»

«Υποδειγματικές οι υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου, στηρίζουν τον τουρισμό»
Ύμνοι για την Μύκονο, τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και τις υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου από τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβα

Συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Κουκά, δήμαρχο της Μυκόνου, είχε το μεσημέρι στο δημαρχείο ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας  που βρίσκεται στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Λίγο μετά την συνάντηση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε ένα άκρως κολακευτικό σχόλιο με ανάρτηση του για το νησί, τον δήμαρχο Κουκά και τις υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου.

Οι δυο δήμαρχοι μίλησαν για τα κοινά προβλήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και επιμέρους θέματα που αφορούν ζητήματα συνεργασίας του Δήμου της Μυκόνου με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Μετα το τέλος της συνάντησης ο Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε με ανάρτηση του:

«Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στο Δημαρχείο της Μυκόνου τον φίλο και νεοκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πολλά θέματα για το ρόλο και τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και τη σημασία της για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.