ΤΟΠΙΚΑ

Υπό καταρρακτώδη βροχόπτωση, τα μέλη του Γεωργοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μυκόνου τίμησαν τον Προστάτη τους Άγιο Μόδεστο

Υπό καταρρακτώδη βροχόπτωση, τα μέλη του Γεωργοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μυκόνου τίμησαν τον Προστάτη τους Άγιο Μόδεστο

Στον Ιερό Ναό της Παναχράντου, Χώρας Μυκόνου, ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ , με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Άνω Μεράς και Παλαιοκάστου και Εφημερίου του Ναού, Πρωτοπρ. Βασιλείου Τζανιδάκη, και του διακόνου του, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Μοδέστου, Προστάτου των Γεωργοκτηνοτρόφων Μυκόνου, με την παρουσία πολλών πιστών.
Κηρύσσων το θείο λόγο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανεφέρθη στη ζωή του Αγίου Μοδέστου και την αγάπη του προς τους ανθρώπους και τα ζώα και ευχήθηκε σε όλους για τις επιούσιες Άγιες Ημέρες.
Προ του πέρατος της Ακολουθίας ετέλεσε τον Αγιασμό για τα κτήματα των εορταζόντων, με τον οποίο ραντίζουν τις καλλιέργειες και τα ζωα τους, υπέρ των οποίων ανέγνωσε την ευχή του Αγίου Μοδέστου.
Ακολούθως, συνοδευόμενος από τους ιερείς και τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κων. Κουκά, τέλεσε τον Αγιασμό στο ανακαινισμένο Ελαιοτριβείο της Μυκόνου, τα μηχανήματα του οποίου δωρήθηκαν από τον Δήμο Μυκόνου, επι Δημαρχίας του κ. Κουκά, συνεχάρη τους ιδιοκτήτες του για τον εκσυγχρονισμό της παραδοσιακής παραγωγικής αυτής μονάδος και τους ευχήθηκε καλή απόδοση των προσπαθειών τους.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.