ΤΟΠΙΚΑ

Υπέροχη η Δούκισσα Νομικού με φόντο το μπλε και το μαγιό της.

Υπέροχη η Δούκισσα Νομικού με φόντο το μπλε και το μαγιό της.

Υπέροχη η Δούκισσα Νομικού με φόντο το μπλε και το μαγιό της.

Ο Αύγουστος μπήκε και το καλοκαιράκι σιγά σιγά τελειώνει. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε την θερμοκρασία σατ ύψη με την νέα φωτογραφία της με μπικίνι, όπου χαμογελάει και ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έδωσε τη θετική ψήφο στο λεοπάρ, και επέλεξε μαγιό από τη δική της συλλογή, ενώ παράλληλα ανέφερε: «Καλώς ήρθες Αύγουστε. Καλές βουτιές παιδιά» με τους followers της να της χαρίζουν likes και κομψά σχόλια για το σώμα της.

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει το καλοκαίρι της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία. Μάλιστα το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα την επέτειο γάμου του με τη Δούκισσα να είναι ευτυχισμένη με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Στη φωτογραφία της η Δούκισσα έδειχνε πανέμορφη, και χωρίς ίχνος μακιγιάς και ρετούς, αναδεικνύοιντας τη φυσική ομορφιά της. Η ίδια επιμελείται τη διατροφή της και αθλείται, ενώ παράλληλα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο μυστικό της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο «2night show» στα γεύματά της, λέγοντας πως για πρωινό τρώει βιολογικά δημητριακά, ενώ για δεκατιανό φρούτα όπως λωτό. Ακολουθεί το μεσημεριανό της στο οποίο εντάσσει όσπρια, μια φέτα μαύρο ψωμί, σαλάτα. Έπειτα, τρώει ξανά στις 4 το μεσημέρι κάποιο σοκολατένιο γλυκό και το βραδινό της το έχει φάει μέχρι τις 7.30 το απόγευμα, ενώ όπως είπε «αυτό είναι το μυστικό».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.