ΤΟΠΙΚΑ

Ύμνοι του Τζόρτζ Κλούνεϊ στον δήμαρχο Κουκά για την Μύκονο και την Ελλάδα

Ύμνοι του Τζόρτζ Κλούνεϊ στον δήμαρχο Κουκά για την Μύκονο και την Ελλάδα
Λεπτομέρειες της συνομιλίας του με τον Τζορτζ Κλούνεϊ αναφέρει ο δήμαρχος Κ.Κουκάς και προκαλούν αίσθηση για το πως οι σταρ βλέπουν το νησί

Μεγάλη στιγμή για την Μύκονο τα λόγια του Τζορτζ Κλούνεϊ προς τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Ο παγκόσμιου φήμης σταρ κόντρα σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να αμαυρώσουν και να σπιλώσουν την βασσιλισα Μύκονο στάζει μελι για το νησί και την Ελλάδα.

Αναφέρει ο δημαρχος σε ανάρτηση του:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση να παραβρεθώ στο δείπνο για τα 75 χρόνια της OMEGA  ένα γεγονός που κάλυψαν πάνω 80 ΜΜΕ.
Εκεί είχα την ευκαρία να συναντήσω τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, με τον οποίο είχαμε μια εξαιρετική ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Μου τόνισε ότι τα Μάρμαρα του Παρθενώνα  ανήκουν και πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και ζήτησε πληροφορίες για την ιστορία της Μυκόνου, καθώς και το κλειδί της επιτυχίας μας καθότι επισκέπτεται το νησί μας για πρώτη φορά.

Είχα την ευκαιρία να κάνω αναφορά στο μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο, στη Δήλο, στις μοναδικές ποιοτικές υπηρεσίες, την πλούσια γαστρονομία , τις ξεχωριστές παραλίες , τη διακριτή μας πολιτιστική ταυτότητα.
Το σημαντικό είναι ότι πρόθεσή του είναι να ξαναέρθει επιβεβαιώνοντας τη θετική εικόνα πολλών επωνύμων του Χόλιγουντ για τη Μύκονο.
Είμαστε πάντα εδώ με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες και τη μοναδική μυκονιάτικη φιλοξενία για να υποδεχθούμε όλους τους επισκέπτες μας και να επιβεβαιώσουμε ότι η Μύκονος ήταν, είναι και θα είναι ένας κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.