BUSINESS

Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων στη Μύκονο

Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων στη Μύκονο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΦΕΤ

Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων – Μύκονος

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, στις 1 & 2 Οκτωβρίου στο Γραφείο Μυκόνου, ως εξής:

 

Ω Ρ Α Ρ Ι Ο

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 09:00-14:00
&
Τρίτη 2 Οκτωβρίου 09:00-14:00

 

Εισηγητής: Γιάννης Κακός

Διάρκεια: 10 ώρες

 

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).

Αφορά: Εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Αξία συμμετοχής: 100 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τέλος υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.)

Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Υποβάλλετε ηλετρονικά την αίτησή σας καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Γραφείου Μυκόνου κα. Αικατερίνη Κουνάνη στο τηλέφωνο 22890 23937.


 Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί τους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με την επιλογή του εκπαιδευτικού φορέα, καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα εταιρειών που διοργανώνουν σεμινάρια χωρίς την έγκριση του Ε.Φ.Ε.Τ. ή υπόσχονται ότι θα διοργανώσουν σεμινάρια χωρίς αυτά να υλοποιούνται. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ προβλέπεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση


Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης…

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.