ΤΟΠΙΚΑ

Ξύπνησαν ευχάριστες μνήμες οι παλαίμαχοι της Μυκόνου και της Σύρου

Ξύπνησαν ευχάριστες μνήμες οι παλαίμαχοι της Μυκόνου και της Σύρου

Όμορφο παιχνίδι που «ξύπνησε» όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν, έγινε σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμούπολης. Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σύρου αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Μυκόνου, με τους Μυκονιάτες να παίρνουν τη νίκη 2-1.

Το σκορ άνοιξε ο Λευτέρης Ασημομύτης για την Μύκονο. Ο Νίκος Καραηλίας ισοφάρισε για την ομάδα της Σύρου με τους Μυκονιάτες να σημειώνουν άλλο ένα τέρμα με τον Κέκελη με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Πλέον οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους στη Μύκονο, όπου σε 15 ημέρες από σήμερα θα γίνει νέο παιχνίδι με γηπεδούχο την ομάδα της Μυκόνου.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Μυκόνου Πέτρος Ασημομύτης μέσα από την σελίδα μας ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Σύρου αναφέροντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παλαίμαχους της Σύρου για την φιλοξενία τους. Θα ανταποδώσουμε  κι εμείς στη Μύκονο περίπου σε 15 μέρες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα βρεθήκαμε με κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, που τους γνωρίζουμε από παλιά και τους έχουμε μέσα στην καρδιά μας.Ο αθλητισμός ενώνει πάντα τους αγνούς και ρομαντικούς ανθρώπους. Είναι χαρά μας που θυμηθήκαμε  τις όμορφες στιγμές που περνάγαμε στα γήπεδα μαχόμενοι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.