ΤΟΠΙΚΑ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Πάσχα της Μυκόνου με την επισκεψιμότητα στα ύψη

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Πάσχα της Μυκόνου με την επισκεψιμότητα στα ύψη

Ένα απο τα καλύτερα Πάσχα των τελευταίων ετών πέρασε το νησί της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ημέρες 2019 που είναι χρονιά-ορόσημο και για τον Ελληνικό τουρισμό θύμισε η περίοδος των εορτών του Πάσχα και στην Μύκονο με την πληρότητα  στα ξενοδοχεία που ήταν ανοιχτά από τη Μεγάλη Εβδομάδα να είναι μεγάλη.

Οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία τουριστικά καταλύματα, αλλά και καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, παρέπεμψαν σε μια  εξαιρετική πασχαλινή περίοδο.

H Μύκονος παραδοσιακά αποτελεί έναν δυναμικό προορισμό το Πάσχα κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά.

Η χρονιά με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση του νησιού την περίοδο του Πάσχα ήταν το 2019 και κατόπιν είχαμε  μια δύσκολη διετία λόγω πανδημίας, ενώ από το 2022 η Μύκονος επέστρεψε δυναμικά με τις αφίξεις του Πάσχα να ξεπερνούν τις προσδοκίες και τους επισκέπτες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.