ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού  Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 17:00, οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου το με τίτλο «Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, με αποφασιστικότητα, τόλμη και όραμα σχεδιάζουμε το μέλλον μας». Η «καρδιά» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων από σήμερα, «χτυπά» , στην Αθήνα, όπου θα διεξαχθούν οι διήμερες εργασίες του Συνεδρίου της, που πραγματοποιείται, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη νησιωτική αυτοδιοίκηση.

Η επίσημη έναρξη των εργασιών του  Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 17:00, με την εισήγηση του Προέδρου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς. Επίσης, θα παραστούν, και θα χαιρετίσουν τις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, εκπρόσωποι Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, οι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Αντιπρόεδρος της  ΚΕΔΕ Δημήτρης Κάρναβος, Πρόεδροι Νησιωτικών ΠΕΔ , καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Οργάνων της Ελληνικής Πολιτείας.

Στις εργασίες του Συνεδρίου, θα συμμετάσχουν 125 Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, από τους 34 Δήμους του Νοτίου Αιγαίου.

Να σημειωθεί, ότι σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ , θα διεξαχθούν παράλληλες συνεδρίες των 12 Θεματικών Επιτροπών της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου σε στρογγυλά τραπέζια, όπου θα συζητηθούν εκτενώς και θα κατατεθούν, προτάσεις, για όλα τα επίμαχα θέματα, που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.