ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησε η συντήρηση στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ξεκίνησε η συντήρηση στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η ΔΕΥΑΜ ξεκίνησε τις συντηρήσεις για το καλοκαίρι του 2024.

Από σήμερα 3/11 ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης των αντλιοστασίων του νησιού.

Η αρχή έγινε από το κεντρικό αντλιοστάσιο της χώρας Μυκόνου ,συγκεκριμένα στους κάτω μύλους.

Παρών ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης ,ο μοναδικός εργάτης αποχέτευσης και τα δυο ιδιωτικά συνεργεία που συνεργάζονται.

«Ξεκινήσαμε όπως πάντα πολύ νωρίς τις συντηρήσεις των αντλιοστασίων αποχέτευσης. Ο χρόνος είναι λίγος ώστε να προλάβουμε να κάνουμε συντήρηση σε όλα και στα δίκτυα.

Ο νέος δήμαρχος ενημερώθηκε από εμένα για τα θέματα της ΔΕΥΑΜ και οφείλουμε εμείς να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για βελτίωση των εγκαταστάσεων, ώστε τέλος του χρόνου να παραδώσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Πάνω από όλα το νησί και στο ότι κλίμα και σκεπτικό  προς όλες τις υπηρεσίες είναι και ο δήμαρχος Κουκάς»ανάφερε σε τοποθέτηση του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.