ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινάει δρομολόγια την Πέμπτη 6/7 το Andros Queen

Ξεκινάει δρομολόγια την Πέμπτη 6/7 το Andros Queen

Το πλοίο ολοκλήρωσε τη μετασκευή του στο Πέραμα και βρίσκεται ήδη στη Ραφήνα. Απομένουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα λύσει κάβους εκτελώντας το απογευματινό δρομολόγιο με αναχώρηση στις 16.45’.

Το πλοίο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαθέτει πρωτόκολλο για 1.400 επιβάτες εκ των οποίων οι 106 μπορούν να φιλοξενηθούν σε καμπίνες. Έχει μεταφορική ικανότητα στα γκαράζ του 380 ΙΧ ή 70 φορτηγών οχημάτων. Θα ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχύτητα 21,5 κόμβων. Διαθέτει κατάστημα και 5 Bar εκ των οποίων το ένα θα προσφέρει και γρήγορο φαγητό.

Η χωρητικότητα του πλοίου είναι 7005 gross tonnage, το βύθισμά του είναι πέντε μέτρα, το ολικό μήκος του (LOA) είναι 134 μέτρα και το πλάτος του είναι 21.03 μέτρα.

Τα αδέλφια Στεφάνου θέλουν να αυξήσουν τη μεταφορική ικανότητα του στόλου τους σε φορτηγά οχήματα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πλοίο είναι υπό ελληνική σημαία και είναι εγγεγραμμένο στο νηολόγιο της Άνδρου, στην ιδιαίτερη πατρίδα των πλοιοκτητών Στεφάνου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.