ΤΟΠΙΚΑ

Βρώμικος διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του δημάρχου

Βρώμικος διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του δημάρχου
Η αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής, τα μέτρα με την επιδότηση των υπαλλήλων στο νησί η πανελλήνια αναγνώριση ξενίζουν διάφορους.

Πρόκειται για τον πλέον επιτυχημένο δημοτικό άρχοντα τα τελευταία χρόνια με δράσεις και πρωτοβουλίες που ξεπερνούν τα στενά όρια του νησιού.

Κατά γενική ομολογία και παραδοχή ο Κωνσταντίνος Κουκάς εις εκ των νεότερων δημάρχων στην Ελλάδα που εκλέχθηκε με την απόλυτη πλειοψηφία,έχει κλέψει την παράσταση και έχει κατορθώσει μέχρι τώρα να φέρει την Μύκονο στο προσκήνιο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με τις δράσεις του.

Η τελευταία πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να επιδοτήσει τους υπαλλήλους στο νησί με ένα πολύ δυνατό μπόνους, σε εποχές απόλυτης οικονομικής κρίσης έχει προκαλέσει θετικά στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας και δημιούργησε σαφέστατα ένα κλίμα εντελώς διαφορετικό απο αυτό που έχουμε μάθει μέχρι τώρα.

Όλως τυχαίως κάθε φορά που η Δημοτική αρχή σημειώνει μια επιτυχία στο έργο της κάνουν στο διαδίκτυο την εμφάνιση τους διάφορα τρολ που πλέκουν ιστορίες εναντίον τόσο του δημάρχου όσο και συνεργατών του.

Τα έργα που γίνονται στον Δήμο Μυκόνου είναι ορατά και αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν στο διαδίκτυο  και κυρίως στα σοσιαλ μίντια διάφοροι γνωστοί-άγνωστοι και να ρίξουν λάσπη κατηγορώντας τον δήμαρχο της Μυκόνου για διάφορα θέματα(πολεοδομικά και άλλα) τα περισσότερα στα οποία δεν έχει καμία σχέση ο σημερινός τοπικός άρχοντας.

Παλιές αμαρτίες άλλων που είτε κρίθηκαν δικαστικά είτε υπάρχουν εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη.

Στο μέλλον θα αναφερθούμε εκτενώς για πρόσωπα και καταστάσεις με αποκαλυπτικά στοιχεία που θα κάνουν πάταγο.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς πάντως για την ώρα δεν έχει αντιδράσει αλλά θα έχει σίγουρα τεράστιο ενδιαφέρον η συνέχεια.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.